Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
 Casa Tulceana
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Cautare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4708)

razvanX (3449)

Alex.B (2906)

Valentin (2676)

trasnit08 (2573)

razvan 1997 (2190)

alexandru04bos1 (2100)

alexutzu (2076)

ducu (1452)

razvan2000 (932)

retezat.net Cartoon Network Games

StrongHost

Versuri Melodii

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Valentin

Varlavu
Varlavu
Livia Taloi a implinit 30 de ani: “Ma simt ca la 20!”
24 februarie 2010
“Femeia fatala” a serialului “Trasnitii”, Livia Taloi, alias Ema, a implinit 30 de ani! Prilej de mare sarbatoare in familia “Trasnitilor”, ziua Liviei a fost una cu totul speciala. “Am adaugat o amintire frumoasa in sufletul meu si ma simt ca la 20 de ani!”, spune sarbatorita.
“La majorat mi-am facut bucle, mi-am luat o rochie de seara si am incercat sa arat mai matura. Acum, la 30 de ani, mi-am facut codite si am incercat sa conving invitatii ca e nedrept sa implinesc varsta asta. Unele femei se sperie de pragul de 30, insa eu am scapat. Ma bucur ca am reusit sa strang o parte din prieteni si sa ne distram.

Mi-au facut bucuria de a fi langa mine colega mea de banca din liceu si cea mai veche prietena a mea, colegii Trasniti vechi si noi, si multi altii. Bineinteles, a fost alaturi de mine Dan, sotul meu, el fiind cel mai frumos cadou primit de la Dumnezeu”, povesteste Livia.
Surprizele s-au tinut lant. “Am primit flori cat sa pot deschide o florarie si cadouri cat sa-mi deschid si un magazin”, se lauda Livia. “Surpriza cea mai mare a fost insa soacra mea, care in mod normal nu ar fi pus piciorul in club, dar pentru ca a vrut sa fie alaturi de mine, a facut-o si pe asta. Soacra-mea RULZ!!!”

Pe Livia Taloi o puteti urmari in fiecare saptamana, de luni pana joi, de la ora 22:15, la “Trasnitii”, numai la Prima TV.

Vezi profilul utilizatorului http://www.trasnitii.com
Impartaseste acest articol pe: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Mesaj la data de Sam Iun 12, 2010 9:53 pm Scris de alexutzu

wow ce tare.. Livia e nascuta pe 24 februarie, ca si mine. eu sunt nascut tot pe 24 februarie,difera doar catva ani

Mesaj la data de Mar Noi 16, 2010 2:08 pm Scris de ducu

la multi ani si sa aiba tot ce isi doreste!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum