Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
 Casa Tulceana
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Cautare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4708)

razvanX (3449)

Alex.B (2906)

Valentin (2676)

trasnit08 (2573)

razvan 1997 (2190)

alexandru04bos1 (2100)

alexutzu (2076)

ducu (1452)

razvan2000 (932)

retezat.net Cartoon Network Games

StrongHost

Versuri Melodii

Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) 5 4.1 32

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 27 din 28]

391 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Vin Oct 28, 2011 10:07 am

mateias28

Caporal
Caporal
domnule toni ar fi tare sa va cuplati cu baba sau cu bety si sa va intelegeti bine ca ema cu vandam astea is lucluri trasnite

Vezi profilul utilizatorului

392 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Vin Oct 28, 2011 8:18 pm

Ar fi frumos să revină Angi înapoi şi să fie împreună cu domnul Toni.

Vezi profilul utilizatorului http://www.tutorials-games.lifeme.net

393 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Mier Noi 02, 2011 6:41 pm

DDW

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva
pana la ce sezon v-ati gandit ca sa filmati?
puteti ca sa lasati facebook-ul dumneavoastra?
Multumesc! anticipat

394 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Joi Noi 03, 2011 8:52 am

Traznila

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva
Nu ma pot satura de personajul pe care il jucati Domnule Toni sper sa nu va opriti niciodata, astept fiecare episod cu o nerabdare greu de egalat:)) Va urez "succesuri" Dumneavoastra si echipei de Trazniti. Cu respect Traznila

395 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Joi Noi 03, 2011 11:30 am

VaLy.

Subinspector de poliţie
Subinspector de poliţie
In viitorul apropiat adicca pana la sfarsitul sezonului 17 , Mai vine Tilica pe acolo ?:::))

396 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Joi Noi 03, 2011 8:51 pm

Florin07

Soldat
Soldat
Toni,imi place personajul tau,deoarece este cel mai comic.
Tu si inca cativa(Chiorete,pupaza,gogoasa)ati rezistat in serial de la inceput.
Intrebare:
Tea bantuit vreodata gandul sa renunti?

397 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Mar Noi 15, 2011 8:16 pm

GRECU

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva
Domnule Toni, nu ati fost niciodata invidios pe domnul Grig? Cu toate ca sunteti protagonistul sitcomului, el este oarecum avantajat de faptul ca detine Grig Chiroiu Media Company.
Ar fi placut sa va vedem in rolul unui om putin mai serios, cum ati fost in Garcea si Oltenii (chiar daca ati avut doar cateva replici) fara sa va strambati... macar pentru un episod.
Sa trecem la lucruri mai putin serioase...
Am citit pe site-ul oficial ca veti fi mai cuceritor decat "Insusi Maestrul Pupaza" si ca Ema si cu Vandame se vor desparti... ar fi OK sa mai puneti o pila la domnul Misu sa va faca lipeala cu Ema :>. Va este dator de la episodul 400. :))
Va doresc multa sanatate, fericire, prosperitate si sa ajungeti impreuna cu echipa undeva la 67000 de episoade!!!
OFF TOPIC: Rog pe toti cei activi pe forum care vor sa-i adreseze intrebari domnului Toni (sau celorlalti actori) sa dea dovada de bun simt si sa-i arate putin respect pentru ca nu ne putem trage de sireturi cu dumnealui. Toate cele bune!! cheers cheers

398 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Mier Noi 16, 2011 8:48 pm

ionutcatalin.taloi

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva
Toni, imi spui si mie te rog daca este posibil, ce trebuie facut pentru a da o proba la voi in vederea obtinerii unui rol alaturi de voi.
Sunteti cei mai tari.

399 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Mier Noi 16, 2011 8:50 pm

ionutcatalin.taloi

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva
ar fii comic sa apara si o sora a babei(mama Soficai)

400 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Lun Ian 09, 2012 1:36 pm

gabelu

Agent-şef adjunct de poliţie
Agent-şef adjunct de poliţie
Domnule toni cum e pe platourile de filmare aveti emotii?

Vezi profilul utilizatorului http://www.facebook.com/profile.php?id=100002358483080

401 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Mar Feb 07, 2012 1:42 am

nowayout

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva
domnule toni ionescu va rog frumos sa imi dati si mie accept la cererea aceea de prietenie dupa facebook ca astept de ceva timp ( sandu marin sau marin sandu este numele meu pe facebook ) . sa va dea dumnezeu putere si sanatate sa continuati colaborarea cu prima tv , sa realizati in continuare episoade din trasnitii . sunte-ti favoritul meu , sunte-ti the best .

402 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Mier Feb 08, 2012 6:56 pm

si eu am incercat sa-l aduag,are prea multe cereri

403 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Joi Mar 08, 2012 8:20 pm

co106

Soldat
Soldat
CEL MAI BUN COMEDIAN VREODATA! Marlanu Marlanu

404 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Joi Mar 08, 2012 9:44 pm

Alex.B

Gogoase
Gogoase
D-le TONY....cand mai aveti timp sa mai intrati si pe site:) intrebari nu am...BAFTA pe platourile (nu alea de mancare) de filmare...!Sanatate!

405 Respectarea orarului de functionare la data de Vin Mar 30, 2012 9:52 am

Roli

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva
Scuze ca ma adresez tie, dar fiind actorul preferat incerc:
Am constatat nu o data ca nu se respecta de catre PrimaTV ora de difuzare a serialului, adica 22,15. O chestie neplacuta, ca poate unii nu sunt acasa la ora aceea si inregistreaza episodul, iar la revenire constata ce 45 de minute au inregistrat Carcotasii sau altele cum a fost si aseara, si 15 minute e din serial, care a inceput la ora 23.
Nu inteleg intarzierea, ca si alte emisiuni sunt inregistrari, deci se stie cat tin si atunci se poate modifica inclusiv programul ca toata lumea sa fie in cunostiinta de cauza.
Am mai scris si la PrimaTV, niciun raspuns, am scris CNA-ului, iar ei mi-au zis ca nu pot impune nimic in acest sens.
Ce pot face sau ce puteti face sa stiu si eu cand incepe un episod cu voi?
Multumesc si succes.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 27 din 28]

Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum