Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
 Casa Tulceana
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Cautare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4708)

razvanX (3449)

Alex.B (2906)

Valentin (2676)

trasnit08 (2573)

razvan 1997 (2190)

alexandru04bos1 (2100)

alexutzu (2076)

ducu (1452)

razvan2000 (932)

retezat.net Cartoon Network Games

StrongHost

Versuri Melodii

Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) 5 4.1 32

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 6 din 28]

76 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Sam Aug 14, 2010 2:44 pm

Maryan96

Soldat
Soldat
Bahh..faceti reclama la ala acm...acuma ce draq :( vb aici cu Marlanu :P

Vezi profilul utilizatorului

77 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Sam Aug 14, 2010 10:51 pm

Silv

General
General
ce reclama ba?daca o fi reclama,e negativa.daca te referi la serialul despre care se vorbea ca e slab.( ca sa-ti fac pe plac )

78 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Dum Aug 15, 2010 9:33 am

Maryan96

Soldat
Soldat
Sa traiti pig oricum sa incheiem supbiectul cu cei de la VM ca oricum acum sunt foarte comerciali Sleep

79 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Lun Aug 16, 2010 12:44 pm

vacanta mare era mai buna pana sa apara trasniti in nato in 2003 de atunci vm e la kanal d si e foarte slaba.

80 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Vin Aug 20, 2010 9:32 am

georgenek

Chestor de poliţie
Chestor de poliţie
bravo toni tineo tot asa dar as vrea sa ai si tu o fata in sezonul 15...de iuliana daca sar putea

Vezi profilul utilizatorului http://www.trasnitii.com      www.trasnitii.ro

81 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Vin Aug 20, 2010 9:36 am

georgenek

Chestor de poliţie
Chestor de poliţie
toni poti sami dai si mie un id de mess dc vrei si ai placerea...sunt un mare fan al tau

82 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Vin Aug 20, 2010 4:37 pm

viperaivanasca

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva
Iti place sa lucrezi cu Rocsana,,Afrodita"

83 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Sam Aug 21, 2010 11:30 am

Alex.B

Gogoase
Gogoase
Draga Toni nu prea mai intri pe site nu? ati filmat mi, sunte daca nu chiar vreo 50 de episoade din cate am auzit!As vre sa mai intri si tu pe site sa te mai intreb una alta ca doar esti idOlu meu tu si muskiulica salutari!bafta la filmari joci tare bine intri in orice rol si asteptam alte replici pe care sa le faci celebre! :) salutari toata echipa !!! Marlane :) :) :) Marlanu

84 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Lun Aug 23, 2010 7:36 pm

Alex.B

Gogoase
Gogoase
toni ,poti sa-ami dai/sa ne dai id-ul tau de mess(daca vrei ,daca ai,si daca ati permite timpu) poate vrei sa vorbesti cu fanii tai sau ar fi frumos daca ti-ai face unu numai pt ca sa vorbesti cu noi!ar fi ceva din partea ta !salutari la toti/toate!!! Marlanu the best!!!!

85 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Mar Aug 24, 2010 12:58 pm

Ferdinand I

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva
cei mai buni sunt trasnitii

86 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Mar Aug 24, 2010 7:44 pm

aici ai dreptate frate...

87 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Joi Aug 26, 2010 10:39 am

In sezonul 15 marlanu o sa aiba iubita?sau ramane singur?

88 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Joi Aug 26, 2010 4:03 pm

alexa

Soldat
Soldat
toni ne dai si noua emailu tau?:)

Vezi profilul utilizatorului http://www.sitealexaofficial.webs.com

89 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Vin Aug 27, 2010 10:37 am

masa_lu_gogosik

Soldat in rezerva
Soldat in rezerva
am vazut segvente cu noul sezon, foarte fain ;)

90 Re: Intrebari adresate actorului Toni Ionescu (Marlanu) la data de Dum Aug 29, 2010 8:10 am

georgenek

Chestor de poliţie
Chestor de poliţie
unde ai vazut vrem si noi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 6 din 28]

Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum