Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
 Casa Tulceana
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Cautare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4708)

razvanX (3449)

Alex.B (2906)

Valentin (2676)

trasnit08 (2573)

razvan 1997 (2190)

alexandru04bos1 (2100)

alexutzu (2076)

ducu (1452)

razvan2000 (932)

retezat.net Cartoon Network Games

StrongHost

Versuri Melodii

Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) 5 5 4

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 32]

16 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Mier Iul 21, 2010 11:16 pm

Marlanu'

Comandant
Comandant
Salut.As vrea sa te intreb: Daca ai putea sa faci schimb de rol cu cineva cu cine ai face?

Vezi profilul utilizatorului

17 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Mier Iul 21, 2010 11:29 pm

Edytza

Caporal
Caporal
Bine ai venit Cristi !!
Ma bucur mult ca te-ai inscris si tu pe site...
Imi place mult cum iti joci rolul si as vrea sa te vad mai des in serial rabbit
Este adevarat ca primul tau rol la trasniti a fost in episodul 76 - paftaua de aur ?

18 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Mier Iul 21, 2010 11:30 pm

Valentin

Varlavu
Varlavu
Pana sa joci in serial , care era actorul tau favorit ?

Sarbatori fericite!
Vezi profilul utilizatorului http://www.trasnitii.com

19 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Mier Iul 21, 2010 11:34 pm

Sincer, nu as face.Pt ca fiecare e bun pe rolul lui.Mie imi place cum joaca fiecare.Nu ma vad jucand mai bine decat ei.Oricum as vrea sa fiu personajul care pupa cele mai multe dintre colege! king
Salut Editza, da primul episod in care am jucat a fost Paftaua de aur.
Sincer pana sa joc in serial imi placeau toti, mai ales Toni si George (comandantul) insa imi dadeam bine seama ca in functie de ce li se scrie ei jucau.Mai pe romaneste daca scenariul era sa joace ei poanta, ei o jucau.E greu sa spui care e mai bun,pt ca fiecare are stilul lui.Ati ramane uimiti cum poate Zamzu-gogoase sa cante la chitara rece...fiecare are multe talente care nu se vad in serial.

20 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Joi Iul 22, 2010 12:29 am

Edytza

Caporal
Caporal
Da , dar unele se si vad... de exemplu colegului vostru Bogdan presupun ca ii place mult muzica populara si are o voce destul de buna nu ?

21 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Joi Iul 22, 2010 1:11 am

bestalex01

Agent-şef de poliţie
Agent-şef de poliţie
bine ai venit cristi pe site k esti foarte tare cand iti joki rolul:D

22 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Joi Iul 22, 2010 1:13 am

Bogdan canta, insa eu personal nu l-am ascultat live.Merci frumos Alex!

23 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Joi Iul 22, 2010 8:54 pm

tare

24 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Joi Iul 22, 2010 10:51 pm

mihnea18

Soldat
Soldat
Buna Cristi.bun venit pe site.in urmatorul sezon vei imparti mai multi pumni? lol! lol!

25 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Joi Iul 22, 2010 10:51 pm

mihnea18

Soldat
Soldat
Esti tare knd faci asta.tine-o tot asa.succes

26 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Vin Iul 23, 2010 7:12 am

Salut!Sper ca da, ca asta cu pumnii e partea cea mai usoara.Insa in ultimele episoade am cam furat-o si am ramas dator. scratch

27 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Vin Iul 23, 2010 3:32 pm

cam asa este...

28 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Vin Iul 23, 2010 10:54 pm

Trăsnitul007

Comandant
Comandant
Salut Cristi! În ce situație te vei afla în sezonul 15? Vei mai intra în ,,afaceri” cu Toni?

Vezi profilul utilizatorului http://fanliverpool.net

29 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Sam Iul 24, 2010 12:05 am

Cand o sa am scenariile o sa iti spun, deocamdata ne pregatim sa incepem filmarile de sapt viitoare.

30 Re: Intrebari adresate actorului Cristi Neagu (Dorulet) la data de Sam Iul 24, 2010 12:06 am

Trăsnitul007

Comandant
Comandant
Mulțumesc Cristi!

Vezi profilul utilizatorului http://fanliverpool.net

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 32]

Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum