Intra si tu in comunitatea "Trasnitii"
 Casa Tulceana
Acasa
Site
Episoade Video
Stiri "trasnitii"
Episoade
Chat
Membri
Conectare
Deconectare
Sondaj

Ce personaj preferati?

Vezi rezultatele

Facebook
Cautare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
marlanu_ferdi (4708)

razvanX (3449)

Alex.B (2906)

Valentin (2676)

trasnit08 (2573)

razvan 1997 (2190)

alexandru04bos1 (2100)

alexutzu (2076)

ducu (1452)

razvan2000 (932)

retezat.net Cartoon Network Games

StrongHost

Versuri Melodii

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Valentin

Varlavu
Varlavu
Actrita Raluca Guslicov, a.k.a Teo Diliman din serialul “Trasnitii” de la Prima TV, incheie un capitol din viata si incepe unul nou.

“Rau cu rau, dar mai rau fara rau! Am crezut in aceasta «lozinca» timp de 9 ani de casatorie si inainte vreo 8, dar probabil ca exista un traseu de urmat si l-am efectuat, cu chiu, cu vai, dar am ajuns in cele din urma la linia de sosire. M-am despartit de curand de sotul meu si am descoperit de atunci ca lucrurile pot merge bine dupa ce merg rau”, povesteste Raluca.

“Fostul meu sot este un tip extraordinar, jovial, fermecator, captivant, si reuseste cam tot ceea ce isi propune. Cu toata lumea da, cu mine, NU! N-a fost sa fie! Dar am ramas in relatii amicale, si fiind un tata bun, se ocupa de copii mare parte din timp. Si ei se ocupa de el, pentru ca il iubesc foarte tare”, spune actrita.

Pe Raluca Guslicov o puteti urmari in fiecare saptamana, in rolul psihologului “Trasnit” Teo Diliman, de luni pana joi, de la ora 22:15, la Prima TV.

Sarbatori fericite!
Vezi profilul utilizatorului http://www.trasnitii.com
Impartaseste acest articol pe: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Mesaj la data de Mier Sept 29, 2010 5:18 pm Scris de Alex.B

ami pare rau pentru ea! da daca ea se simnte mai bn asa! oricum nu e o veste tocmai buna ;)

asa se intampla cam mereu in viata actorilor...pacat ca este o femeie frumoasa si atragatoare...nu stiu ce fel de om a fost acel barbat incat sa de la o parte o asemenea femeie ... pacat sincer imi mpare rau pt ia

imi pare rau pentru ea dar asta i se poate intampla oricui si viata merge inainte

Marlanu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum